안녕하세요, 미식가 여러분! 오늘은 만들기 쉽고 풍미가 가득한 군침이 도는 한식 쇠고기 야채 볶음 레시피를 여러분께 알려드리려고 합니다. 이 요리는 빠르고 맛있는 식사에 적합하며, 매일 야채를 섭취할 수 있는 좋은 방법이기도 합니다. 자, 시작해 보세요!
재료:
* 얇게 썬 쇠고기(등심 또는 립아이) 1파운드
* 식물성 기름 1/2컵
* 다진 마늘 2쪽
* 잘게 썬 생강 1인치
* 얇게 썬 버섯 1컵
* 얇게 썬 피망 1컵
* 얇게 썬 호박 1컵
* 껍질을 벗기고 잘게 썬 당근 1컵
* 2 간장
* 쌀식초 2큰술
Hey there, foodies! Today, I'm going to share with you a mouth-watering Korean-style beef and vegetable stir-fry recipe that's easy to make and packed with flavor. This dish is perfect for a quick and delicious meal, and it's also a great way to get your daily dose of vegetables. So, let's get started!
Ingredients:
* 1 lb beef (sirloin or ribeye), sliced into thin strips
* 1/2 cup vegetable oil
* 2 cloves garlic, minced
* 1 inch ginger, grated
* 1 cup mushrooms, sliced
* 1 cup bell peppers, sliced
* 1 cup zucchini, sliced
* 1 cup carrots, peeled and grated
* 2 tbsp soy sauce
* 2 tbsp rice vinegar