한국의 유명한 셰프이자 방송인인 백종원 씨는 맛있고 혁신적인 김치 요리법으로 유명합니다. 이번 블로그 포스팅에서는 구하기 쉬운 재료와 간단한 조리 기술을 활용해 백종원의 명물 김치를 집에서 만드는 방법을 알아보겠습니다.
재료:
* 배추 2파운드, 2등분- 1인치 조각
* 굵은 소금 1/4컵
* 고추가루(고추가루) 1/4컵
* 생선 소스 1/4컵
* 쌀식초 1/4컵
* 물 1/4컵
* 간 생강 1/4컵
* 다진 마늘 2쪽
* 장식용 다진 파 1/4컵
지침:
< br>1. 배추 준비 : 양배추 조각을 찬물에 헹구고 소금물에 담그십시오.
Baek Jong-won, a renowned Korean chef and TV personality, is known for his delicious and innovative kimchi recipes. In this blog post, we will explore how to make Baek Jong-won's famous kimchi at home, using easy-to-find ingredients and simple cooking techniques.
Ingredients:
* 2 lbs napa cabbage, cut into 2-inch pieces
* 1/4 cup coarse salt
* 1/4 cup Korean chili flakes (gochugaru)
* 1/4 cup fish sauce
* 1/4 cup rice vinegar
* 1/4 cup water
* 1/4 cup grated ginger
* 2 cloves garlic, minced
* 1/4 cup chopped green onions, for garnish
Instructions:
1. Prepare the Napa cabbage: Rinse the cabbage pieces in cold water, then soak them in a brine solution