한국의 인기 요리인 갈비탕은 부드러운 쇠고기와 야채를 넣어 풍미 가득하고 풍성한 쇠고기 국물입니다. 이번 블로그 게시물에서는 집에서 맛있는 갈비탕을 만드는 과정을 안내해 드립니다.
재료:
* 작은 조각으로 자른 쇠고기 양지머리 또는 옆구리 스테이크 1파운드
* 2테이블스푼 식물성 기름
* 다진 마늘 2쪽
* 간 생강 1큰술
* 고추가루(고추가루) 1큰술
* 간장 1큰술
* 쌀식초 1큰술
* 흑설탕 1큰술
* 쇠고기 육수 1컵
* 물 1컵
* 고명용 다진 파 1큰술
* 고명용 구운 참깨 1큰술
지침:
1. 기름을 한 번 데워주세요
Galbi tang, a popular Korean dish, is a flavorful and hearty beef broth filled with tender beef and vegetables. In this blog post, we will guide you through the process of making delicious galbi tang at home.
Ingredients:
* 1 pound beef brisket or flank steak, cut into small pieces
* 2 tablespoons vegetable oil
* 2 cloves garlic, minced
* 1 tablespoon grated ginger
* 1 tablespoon Korean chili flakes (gochugaru)
* 1 tablespoon soy sauce
* 1 tablespoon rice vinegar
* 1 tablespoon brown sugar
* 1 cup beef broth
* 1 cup water
* 1 tablespoon chopped green onions, for garnish
* 1 tablespoon toasted sesame seeds, for garnish
Instructions:
1. Heat the oil in a